Heeft jouw onderneming de juiste uitstraling?

Vraag het Studio Siam. Alle ingrediënten zijn aanwezig om uitdagende opdrachten aan te gaan!

We bespreken stijl, kleuren en eventuele eigen ideeën. Daarna ga ik aan de slag. Ik stuur je 3-5 ontwerpen als eerste voorstel. We bespreken aanpassingen om tot een definitief ontwerp te komen. Kostenindicatie  € 149,-

Een huisstijl kan uit vele items bestaan, net welke jouw onderneming nodig heeft. Standaardpakket zijn visitekaartje, briefpapier en envelop, kostenindicatie voor dit pakket € 99,-. Vraag een aangepaste offerte aan voor de huisstijlitems die je nodig hebt.

De mogelijkheden van drukwerk zijn eindeloos. Ik bespreek graag de mogelijkheden. Maar ook iets simpels als een standaard visitekaartje kan ik scherp aanbieden. Vraag een offerte aan voor de te produceren items.

Wil je online te zien zijn voor je klanten dan is een eigen website de oplossing. Ik maak de website in WordPress en nadat deze live staat kun je zelf aanpassingen doen en berichten plaatsen. Kostenindicatie voor een kleine website vanaf € 499,-

Ben je een grafisch bedrijf, maar heb je hulp nodig op de studio? Ik help graag bij drukke periodes of individuele projecten waar de dtp-kennis niet voor in huis is. Neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Altijd op zoek naar het juiste kado? Stop dan nu met zoeken en geef een gepersonaliseerde klok. Op maat gemaakt. Kijk voor voorbeelden en meer informatie bij ‘KLOKKEN’. Zo’n unieke klok kost € 19,50 incl. btw.

Volgens mijn zoon zit ik vaak achter de computer en ik moet bekennen dat het geregeld het geval is. Mijn werkzaamheden als grafisch ontwerper gebeuren voornamelijk achter het scherm. Natuurlijk komt er ook weleens een schetsblok aan te pas voor wat krabbels, maar uiteindelijk is mijn doel de wensen van de klant digitaal te vertalen en digitaal betekent nu eenmaal een computer.

Ik ben erg gecharmeerd van de computer en de innovaties van de afgelopen jaren. In de tijd dat ik op het Grafisch Lyceum zat was een computer zelfs nog een zeldzaam goed. Wie had begin jaren negentig kunnen denken dat we in deze moderne tijd communiceren op een tablet, swipend onze bankzaken doen en alles synchroniseren in de Cloud? Innovatie genoeg. Kortom, ik zit graag achter de computer en probeer mijn grafische kennis en kunde nog steeds te verrijken. En die kennis te gebruiken om mooie dingen te maken voor anderen.

Kijk in mijn portfolio welke ontwerpen ik al heb mogen maken.

Creative Cloud en meer…

Jarenlange ervaring met de grafische programma’s van Adobe

Als grafisch ontwerper werk ik graag met programma’s als Indesign, Illustrator en Photoshop. Maar ook Quark Xpress staat in mijn discipline lijstje, tevens staan hier Acrobat, Dreamweaver en Flash vermeld. Alle ingrediënten om uitdagende opdrachten te creëren. Vergezeld van een gedegen advies voor de creatie en begeleiding van de opdracht in productie ga ik graag de uitdaging aan.

  • Indesign
  • Illustrator
  • Photoshop
  • WordPress
  • Acrobat
  • Dreamweaver
  • Flash
  • Quark Xpress

Brainstorm feiten

Ontwerpen is een constant doorlopend proces in het brein

0 kopjes
Gedronken thee
0 memos
Ideetjes opschrijven
0 espresso
Extra energieshot
0 rondjes
Het hoofd leegfietsen

Portfolio Studio Siam

Mooie projecten waar ik aan heb mogen werken:

Heb jij een grafische uitdaging voor me? We bespreken hoe je met de onderneming het beste kan communiceren naar klanten. Ik ga graag voor je aan de slag!

Icons-grafisch

GRAFISCH ONTWERP

Is de werkdruk te groot? Ik help je uit de brand met dtp in drukke periodes of bij specifieke opdrachten als deze dtp-kennis niet in huis is.

Icons-dtp

DTP

Wil je meer weten hoe ik je kan helpen met de digitale snelweg? Op zoek naar een manier om je bedrijf op een juiste manier online te presenteren? Ik vertel het je!

Icons-web

WEBDESIGN

Heb je een grafische uitdaging voor me?

Stuur me een berichtje met je uitdaging.

Kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen.

STUUR BERICHT