Wat kost een huisstijl ontwerpen?

Een huisstijl kan uit vele items bestaan, net welke jouw onderneming nodig heeft. Standaardpakket zijn visitekaartje, briefpapier en envelop. Indicatie voor de ontwerpkosten van dit pakket € 99,-. Vraag een aangepaste offerte aan voor de huisstijlitems die je nodig hebt.

Huisstijl is je communicatie

Eerste indruk is belangrijk!

Zakelijk gezien is een eerste indruk net zo belangrijk als in ‘het echte leven’. De uitstraling van je bedrijf, de diensten en producten die je klanten biedt, maar ook je gezicht waarmee je naar buiten treedt als bedrijf. Je gezicht in de vorm van je logo, huisstijl, bedrijfsauto en bijvoorbeeld je website. Het is wel zo professioneel dit alles op elkaar aan te laten sluiten, dat heet een huisstijl. Een huisstijl begint in de basis met een logo. Of er wordt op basis van een bestaand logo een huisstijl ontwikkeld die daarbij aansluit.

Een huisstijl zijn eigenlijk alle items waar jouw bedrijfsuiting in naar voren komt. Maar het verschilt natuurlijk per bedrijf. Heb je een praktijk waar mensen komen zal de strategie zijn te laten zien waar je zit. Altijd onderweg, is het handig je vervoersmiddel als reclamezuil te gebruiken. In de horeca zal je waarschijnlijk menukaarten, prijslijsten en wellicht vlaggen nodig hebben. Er is veel mogelijk en beschikbaar aan materialen.

Kijk in mijn portfolio welke huisstijlen ik al heb mogen maken.

Heb je een grafische uitdaging voor me?

Stuur me een berichtje met je uitdaging.

Kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen.

STUUR BERICHT