Wees online zichtbaar voor je klant

Webdesign is de basis, daarna volgt je vindbaarheid.

Wie gebruikt er nog een Telefoonboek? Ik gebruik deze al jaren niet meer. ‘Google is je beste vriend’ en dat klopt! Ik zoek alles op online: openingstijden van een zwembad, prijzen van een restaurant, referenties van een camping. Maar zakelijk gezien is het ook belangrijk dat mensen jou vinden! Al ben je niet voornemens er iedere maand iets nieuws op ze zetten, constant foto’s te uploaden en nieuwsbrieven te versturen is het zeker verstandig om een website te hebben. Mensen kunnen je makkelijk bereiken, je bent voor hun nog maar één klik weg. Maar als je dan toch een website hebt laat deze er dan goed uitzien in de stijl van je logo, wel zo professioneel!

‘Vele wegen leiden naar Rome’ en ook een website kun je op vele manieren bouwen. Ik werk met WordPress. Het voordeel van WordPress is dat jij als klant heel makkelijk zelf dingen aan kunt passen als de website online staat. Hierbij komt dat je geen maandelijks terugkerende kosten hebt voor de website, je betaalt mij voor het installeren en vormgeven van je website.

Heb je zelf een bouwer, maar wil je wel door mij een ontwerp laten maken in de stijl van je logo kan dat natuurlijk ook, ik doe immers webdesign! Ik informeer je graag over de mogelijkheden voor het ontwerp, het maken van de website en de invulling ervan.

Kijk in mijn portfolio welke websites ik al heb mogen maken.

Je nieuwe website in WordPress

Ik heb al vele websites met WordPress gebouwd en ‘live’ gezet

Waarom WordPress? WordPress is ooit ontwikkeld door programmeurs die gezamenlijk iets online wilde zetten om mensen makkelijk gratis te laten bloggen. Dit is uitgegroeid tot een heel uitgebreid netwerk van thema’s en plugins waar WordPress mee wordt gevuld. WordPress is dus gratis en werkt met thema’s en plugins. Om het makkelijk uit te leggen; een thema heeft bouwstenen die de website bepaalde functionaliteiten meegeeft. Plugins zijn ook onderdeel van een website, een aanvulling op je thema. Je hebt gratis en betaalde thema’s, dit geldt ook voor plugins. Ik werk met een betaald thema, dit werkt het meest stabiel en efficiënt. Werkt tevens responsive, dus goed weergegeven op je telefoon en dat is voor Google erg belangrijk.

WordPress is dus een installatie op de plek waar de hosting van de site loopt. Ik installeer het thema en ga de hele website inregelen. Logo plaatsen, lettertypes bepalen, menu indelen en de pagina’s aanmaken. Dit gebeurt met teksten en foto’s die worden aangeleverd. Je betaalt mij voor de uren die ik bezig ben om de website te installeren en op te zetten. Als dat eenmaal gedaan is kun je zelf inloggen, aanpassingen doen en berichten plaatsen. Hulp nodig met de teksten en het beeld? Geen probleem, daar help ik je bij.

Voordelen

De voordelen van een WordPress website gemaakt door Studio Siam:

  • eenmalige installatiekosten
  • gebruikt responsive thema
  • WordPress is gebruiksvriendelijk
  • na oplevering makkelijk zelf aanpassen
  • backups / updates mogelijk

Wie gingen jou voor? Bekijk mijn portfolio.

Heb jij een grafische uitdaging voor me? We bespreken hoe je met de onderneming het beste kan communiceren naar klanten. Ik ga graag voor je aan de slag!

Icons-grafisch

GRAFISCH ONTWERP

Is de werkdruk te groot? Ik help je uit de brand met dtp in drukke periodes of bij specifieke opdrachten als deze dtp-kennis niet in huis is.

Icons-dtp

DTP

Wil je meer weten hoe ik je kan helpen met de digitale snelweg? Op zoek naar een manier om je bedrijf op een juiste manier online te presenteren? Ik vertel het je!

Icons-web

WEBDESIGN

Een gebruiksvriendelijke website?

Ik vertel je de mogelijkheden van WordPress.

Doe een prijsopgave. Ik bied je een scherpe offerte aan.

STUUR BERICHT